Over Keukenbladen Atelier

Wij zijn Keukenbladen Atelier!

Met ruim 25 jaar ervaring in de keukenbranche hebben we een passie ontwikkeld voor stenen keukenbladen. Waarom? Stenen keukenbladen zijn duurzamer dan keukenbladen van kunststof en hout en hebben een luxueuze uitstraling.

De eigenschappen, het productieproces en het onderhoud, natuursteen kent voor ons geen geheimen. Dit is dan ook precies de reden waarom wij ‘Keukenbladen Atelier’ zijn gestart. We hebben alles in eigen hand, tussenhandelaren of keukenwinkels maken wij overbodig als het gaat om keukenbladen. 

 

210818_VK_011

Showroom in Midden Nederland

Benieuwd naar de verschillende steensoorten? Kom gerust bij ons langs. Onze keukenspecialisten verwelkomen u graag in onze showroom in Oldebroek, Gelderland. Waar u een ruim assortiment aan steensoorten zoals graniet, composiet, marmer, dekton en keramik treft. Wij hebben van alle steensoorten keukenbladen op voorraad. 

Naast stenen keukenbladen bieden wij ook een rijkelijk assortiment aan keukenapparatuur en witgoed. In onze volledig ingerichte showroom treft u keukenapparatuur van merken als AEG, Bauknecht, Barazza, BORA, Borreti, Bosch, Belling, Fhiaba, Miele, Siemens en Quooker aan.

Laat ons weten dat u langskomt door het contactformulier in te vullen. Wij nemen namelijk graag de tijd en vertellen alles over de verschillende opties en denken uiteraard met u mee.

Maak een afspraak
Diresco_BelgianBuxyGreyA

Voor een hele scherpe prijs upload hier uw offerte.

Uploaden